Cum putem sa alimentam masina de spalat direct din put fara butoi

Am avut diferite discuti si intrebari din partea clientilor care nu dispun de apa retele de cartier… si stau la tara dar dispune de un put cu apa in curte..

Avem nevoie de urmatoarele componente, cum ar fi:

1 – pompa sumerstibila o pompa care lucreaza in apa( se gasesc in toate  magazinele).

2 – materiale de conectare tevi , coturi, teuri, futune, componente pentru instalatii sanitare…

3 – Doi robinetii….

4 – modulul special care face toata treaba pentru a alimenta cu apa masina de spalat automata….acest modul este conceput pentru masina de spalat proiectata cu o singura electrovalva…

5 – priza speciala cu capac protector care se monteaza pe spatele masini de spalat…

Ok – cam atat trebuie – Sa trecem la cateva explicati

Se monteaza pompa in apa se ataseaza tevile de alimentare cu apa si se trage de la iesirea din put pe sub pamant cam la 50 cm sub pamant se vine cu tava de alimentare in casa la masina de spalat si se pune un robinet pentru siguranta si pentru cand masina de spalat trebuie reparata sau schimbata….

pe teava de alimentare se pune un teu si un robinet pentru a se folosi si la altele: punem apa in galeata sau la udatul gradini etc….

curdonul de alimentare al pompei din put se prelungeste pana la masina de spalat unde pentru o folosire la udatul gradini sau alte operatii stecherul se va cupla direct in priza din perete (alimentare generala)

Pentru a folosi masina de spalat se scoate stecherul din priza si se va pune in stecherul din masina de spalat( pe spatele masini se va monta stecherul special) care face legatura cu placuta speciala care este in masina de spalat (montata) …Iar  pompa din put pompa care scoate apa o va introduce in electrovalva care are conectat un furtun clasic de masina de spalat si robinetul care este atasat la teava care face legatura cu pompa principala din put…

Daca folosim masina de spalat si nu dam play pompa principala sta fara a functiona si la comanda play masina comanda electrovalva o deschide si comanda si placuta speciala care comanda releul care alimenteaza priza speciala si apare 220 Volti si pompa generala (primara) se alimenteaza cu 220 volti si scoate apa care ajunge la electrovalva si ajunge cu suficienta presiune in caseta de detergent care o spala bine de detergent …Dupa care ajunge in cuva masini de spalat si presostatul asteapta nivelul de apa….dupa care se opreste si se apuca de invartit si spalat…. La aceasta operatie masina de spalat comanda pe electrovalva lipsa tensiune  adica taie tensiunea si tot acolo se afla conectat si modulul special ….. Iar pompa primara din put se opreste…

Cat timp masina va spala pompa primara face pauza si va intra in functiune  la clatire dupa ce masina va scoate apa murdara din spalare…..

Pentru folosirea la gradina pe perioada udatului se va scoate din priza speciala si se va conecta la priza generala….restul daca masina functioneaza nu este o problema daca sta in presiune pentru ca electrovalva sa stea inchisa trebuie sa fie presiune totul va fi OK…in timpul udatului masina va functiona normal…

Aceasta operatie se poate folosi fara dureri de cap pe timp de vara si iarna (toate anotimpurile) fara grija de a umple butoiul cu apa…..si sa fie ridicat sus si spatiu ocupat si lipsa presiune cu caseta pietruita de detergent ramas si uscat…

Acest modul se poate comanda la noi in limita stocului disponibil

Pentru relatii si informatii va stam la dispozitie NON-STOP

0722.999.2120766.607.603

Aceasta ideie si modulul inventat imi revine ca atare ServiceDan

NOTA: 

Daca pe strada dumneavoastra se va face canalizare si se trage si apa curenta masina se poate racorda la coloana curenta si nu se mai foloseste principiul vechi inventie proprie …]

Iar coponentele introduse in masina de spalat nu va strica sau incetini functionarea masini de spalat daca masina va lucra si se va alimenta de la o retea normala cum este in orasele mari….

Pentru viitor am sa vin cu un nou MODUL de alimentare motor pompa put

Suntem in proiect si testare pentru un modul care pe linga principiul de pornire a pompei generale din put va regla si rotatiile motorului…adica..

Motorul pompa in sine functioneaza la 220 volti noi vom reduce tensiunea de lucru sa zicem de la 120-220 volti si va scadea si presiunea apei sa o mai linistim un pic …acest lucru se va face pe lungimea tevilor …daca este masina aproape de put automat si presiune mare daca masina se afla la o distanta destul de mare si presiunea scade ….

Acest modul va regla presiunea apei in functie de distanta dintre masina de spalat si pompa de alimentare…..

 

Va multumim ca ne vizitatii

Cu respect SERVICEDAN

 

Maşina de spălat cu butoi
Subiectul canalizării, încă inexistentă, de pe strada Râului este unul deja tocit. Că locuitorii stau cu fosa septică ori cu wc-ul în fundul curţii, că sunt inundaţii la ploile mai avântate sau că zona e împânzită de case cu turle, toată lumea ştie prea bine. Cu toate acestea, craiovenii din zonă dovedesc din ce în ce mai mult că mintea olteanului e fâşneaţă.

de Ramona Istrate.

masina de spalat cu Butoi

 

 

 

 

Masina de spalat automata alimentata cu apa de la BUTOI

Proiectul ISPA de extindere a reţelei de canalizare pe strada Râului enervează craiovenii încă din 2005. Abandonată şi reluată, trasă de păr, cu termenul de finalizare prelungit de zeci de ori, lucrarea a devenit un mod de viaţă pentru cei care locuiesc în zonă. Umbra de speranţă pe care municipalitatea le-o dăduse, susţinând că tot vacarmul va lua sfârşit pe 15 iulie 2010, a dispărut din nou. Din cauza zăpezii, care a picat ca prin minune iarna trecută, proiectul a fost din nou întârziat până în luna august. Până una-alta însă, craiovenii de pe Râului s-au descurcat cum au putut.

Printre turle şi tranşee
Când apuci drumul spre cartierul Popoveni, te întâmpină canalul brăzdat pe mijloc, cu mormane de pământ uscat amestecat cu ambalaje şi PET-uri, un miros insuportabil de canalizare şi mult praf pe care ţi-l ridică maşinile din faţă pe capotă. Când în drum întâlneşti şi un autobuz ce aminteşte de epoca ceauşistă, ai toate şansele ca pe lângă praf să inspiri şi puţin fum negricios şi consistent de eşapament. Apoi încep casele cu turle, unele terminate, zugrăvite în culori care de care mai ţipătoare, altele încă neterminate. Puradeii alergând în fundul gol şi pirandele cu fuste înfoiate sunt nelipsiţi de la porţile generoase. Câteodată îşi mai fac apariţia şi bărbaţii, îmbrăcaţi din târg cu Dolce and Gabana, înzestraţi cu lanţuri şi brăţări, ori dotaţi cu pălării şi nădragi tradiţionali. Printre pirande şi puradei, în faţa porţilor te poţi „delecta” în voie şi cu anunţuri de genul „Fier vechi” sau îţi dai seama de ocupaţia familiei după aragazurile descompuse, scoase în faţa caselor cu turle, probabil în locul „X”-ului de iscălit.

Inovaţie electrocasnică

9642701_4_1000x700_masina-de-spalat-automata-cu-butoi-siemensmade-in-germany-electronice-si-electrocasnice

Chiar la graniţa ţigănimii cu oraşul, un magazin ce se vrea de electrocasnice te întâmpină generos: „Comercializăm maşini de spălat cu butoi”. Aşadar, din paleta de invenţii, scornite de locuitorii zonei ca să îndulcească situaţia, vă prezentăm azi maşina de spălat cu butoi. Mecanismul este destul de simplu. Rotitoarea de rufe este automată, în principiu, sau cel puţin încearcă să redea gospodinelor confortul unei maşini de spălat rufe automată. Este dotată în partea stângă cu un „estetic” furtun de plastic racordat etanş la un butoi în care de obicei te aştepţi să vezi varză murată. Drăcia nu are nevoie de apă curentă, iar lăturile se golesc prin deja bine cunoscutul stil al foselor septice. Pentru cei care citesc aceste rânduri şi apreciază cu adevărat utilitatea invenţiei, îi anunţăm că şi preţul este unul avantajos – cam cât unul pentru o maşină de spălat second-hand, cu scoaterea pentru meşteşugirea aferentă. Magazinul pe care l-am găsit noi se află chiar pe canal, aproape de cartierul Popoveni.

sursa: http://www.indiscret.ro

Dan
%d blogeri au apreciat: